Menu

Op! gaat over eten voor en met kinderen. Drie jaar geleden, toen ik begon met koken voor Frenkie vond ik dat er maar weinig inspiratie te vinden was. Tenminste, inspiratie die óók leuk is voor volwassen. Ik heb van begin af aan besloten: als mijn kind met ons aan tafel mee kan eten (ongeveer vanaf z’n eerste verjaardag), dan ga ik niet twee keer koken, we eten allemaal hetzelfde. Uiteraard met een pot sambal en peper en zout op tafel voor de grote mensen.

'Alle bordjes hoeven heus niet Op!'

En nee, alle bordjes hoeven heus niet Op!, dat is vergissing. Al meteen een tip: laat kinderen vooral zelf beslissen wanneer ze genoeg hebben gegeten. Uiteraard vind ik dat de maaltijden in Op! zo ontzettend smaakvol zijn dat ik durf te wedden dat er veel lege bordjes op tafel zullen verschijnen. Ik hoop met mijn recepten je zelfvertrouwen een boost te geven wanneer je in de keuken staat. En ik probeer je te inspireren, ook als je niet aan het koken bent. Tips geven is mijn werk, dus Op! gaat óók over cadeautips, over partijtjes, leuke kidsproof musea en welke restaurants een kinderhoek hebben.