Menu

Dat ben ik. Jet, moeder van Frenkie. Presentatrice, en ik schrijf en ik ben een Instagrammer. Ik heb vijf boeken geschreven: Het Boek van Jet, Tips van Jet, Uit huis met Jet, Op! en Op! Vega en vooruit ook twee e-books: Op! en Op! Feestelijke Traktaties.

Alweer een tijd geleden heb ik een driedelige serie Niet gezond meer voor NPO3 gemaakt, ik was te zien in het programma Foodmakers op RTL4, in Wat Eten We op Net 5 en je kunt me nu zien bij 24 Kitchen in de programma’s Wat Eten We Vandaag en Lekker Snel.

Ik maak uiteraard ook Op! Instagram, daar vind je heel veel tips voor als je kleine kinderen hebt. Vooral over eten, maar ook over het vrolijkste kinderservies, de leukste uitjes en de grappigste kinderfilms. Iets is (pas) een Op!-tip als het óók leuk en lekker is voor volwassen.

Eigenlijk is alles ontstaan bij TipvanJet een Instagrampagina en een website. Daar deel ik tips om het leven leuker en makkelijker te maken. Sinds Frenkie’s geboorte stonden er ook vaak tips voor ouders op, maar die Frenkie-tips zijn nu verhuisd naar Op!